Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις των Γουίλι Σεμέδο της Ομόνοιας και Μάρκους Στεπίνσκι του Άρη μετά τον ισόπαλο αγώνα των δύο ομάδων, στον οποίο σκόραραν από δύο γκολ..
 

Γουίλι Σεμέδο:

Κρατήσαμε το αήττητο σερί, θέλουμε επιστροφή στις νίκες. Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θα κάνουμε και με την Δόξα. Αν δούμε την συνολική εικόνα το σκορ μπορεί να είναι δίκαιο, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη συγκέντρωση. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε και βγάλαμε αντίδραση. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν κερδίσαμε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Άρης.

 

Μάριους Στεπίνσκι: 

"Δεν ξεκινήσαμε καλά αυτό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή. Και πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση όμως και πάλι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινάμε έτσι και να τρώμε γκολ στο τελευταία λεπτά. Δεν ξέρω πως όμως έπρεπε να κρατήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό. Είναι δύο χαμένοι βαθμοί από την πλευρα μας. Από τη μία παλέψαμε και ήμασταν εκεί και επιστρέψαμε από το 1-0 όμως μας έλειπε κάτι και πρέπει να προπονηθούμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο".

Για τα δύο γκολ του και για τον τραυματισμό από τον οποίο επανήλθε… “Από τα πρώτα παιχνίδια νιώθω καλά δούλεψα καλά στην προετοιμασία. Και το γήπεδο θα δείξει αν θα είμαι όσο καλός ήμουν πριν τον τραυματισμό..”

Για τον στόχο του Άρη… "Ο στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε καλή ομάδα στην Κύπρο και να φέρουμε επίσης το Κύπελλο στη Λεμεσό".