Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Γραπτή δήλωση του Ε/Τ της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου σχετικά με τo ναυάγιο της μεταγραφής του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό.. 

Αναλυτικά...

Δυστυχώς η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να προχωρήσει και την αποκλειστική ευθύνη για την κατάληξη αυτή την έχει ο Εθνικός Άχνας και ο Πρόεδρος, Κίκης Φιλίππου.

Σε δύο περιπτώσεις ικανοποιήσαμε πλήρως της απαιτήσεις του Εθνικού, τόσο όσο αφορά το χρηματικό ποσό, όσο και στον τρόπο αποπληρωμής. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Εθνικός ζήτησε να αλλάξουν οι όροι μετά την επίτευξη μεταξύ μας συμφωνίας. Η άδεια από τον Εθνικό για να διαπραγματευτούμε με τον Μάριο Ηλία μας δόθηκε μετά που είχαμε συμφωνήσει με τον Εθνικό την πρώτη φορά. Η δεύτερη φορά που συμφωνήσαμε ήταν την Κυριακή (χθες) το πρωί, ωστόσο μέχρι το απόγευμα παρουσίασε ξανά άλλες απαιτήσεις ο Εθνικός.

Ακόμη και σήμερα, αποστείλαμε στον Εθνικό το συμβόλαιο όπως ακριβώς το ήθελε ο Εθνικός, με το χρηματικό ποσό που συμφωνήσαμε και τους τρόπους αποπληρωμής που ζήτησε ο Εθνικός, ωστόσο ο κ. Κίκης Φιλίππου δεν ανταποκρινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ούτε απαντούσε τα τηλεφωνήματά μας. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε και με στενούς του συνεργάτες για να τον εντοπίσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ούτε αυτοί. Τελικά, η απάντηση του Εθνικού δόθηκε με ανακοίνωση μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μας με τον Άρη.

Εδώ να σημειώσουμε πως με τον Μάριο Ηλία είχαμε συμφωνήσει πλήρως τους όρους της συνεργασίας μας. Αυτό που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας από τον Εθνικό Άχνας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες για ποδοσφαιριστές με αξιόλογους Συλλόγους από το εξωτερικό. Με όλους τους Συλλόγους είχαμε εξαιρετική επικοινωνία και δημιουργήσαμε πολύ καλές σχέσεις. Τέτοια αντιμετώπιση όπως αυτήν που είχαμε από τον Εθνικό Άχνας αυτές τις μέρες που διαπραγματευόμαστε για τον Μάριο Ηλία, δεν μας έτυχε ποτέ ξανά.

Αθέτηση των συμφωνηθέντων, μια να λέει άλφα και μια βήτα, έλλειψη επικοινωνίας και το κερασάκι στην τούρτα η χθεσινή παρουσία του κ. Φιλίππου στη Cytavision, όπου σε ένα κρεσέντο διαστρέβλωσης των γεγονότων επιχείρησε να χρεώσει το ναυάγιο της μετεγγραφής του Μάριου Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τη στιγμή που ο μοναδικός λόγος που δεν έγινε αυτή η μετεγγραφή είναι ο Εθνικός Άχνας και ο ίδιος. Επιπλέον, βλέπαμε διαρκώς διαρροές στα ΜΜΕ για θέματα που συζητούσαμε σχετικά με τη μετεγγραφή, πάντα παρουσιαζόμενα με την… οπτική γωνία του Εθνικού.

Λυπούμαστε που το λέμε αλλά εισπράξαμε εμπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και μάλλον δεν είναι τυχαία που η ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε κατά το παρελθόν, όταν διεκδίκησε ξανά παίκτη από τον Εθνικό Άχνας και πάλι δεν τα είχε καταφέρει. Δικαιώθηκαν όσοι μας έλεγαν πως θα ήταν αδύνατο η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από τον Εθνικό.

Δυστυχώς και για τον ίδιο τον Μάριο Ηλία, που έδειξε τρομερή επιθυμία για να ενταχθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μεγάλο σεβασμό στην ομάδα μας και τον κόσμο μας, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή με αυτά τα δεδομένα.