Κλικάροντας όμως στην ειδοποίηση κατευθύνονται σε μια πλαστή σελίδα του YouTube, όπου καλούνται να κατεβάσουν μια ενημέρωση για τον Flash player.
Το κλικ στο Update Flash Player, όμως, δίνει νέα ώθηση στο μήνυμα.
Το κακόβουλο λογισμικό εγκαθιστά μια επέκταση στον browser με την οποία ανεβάζει post εκ μέρους του χρήστη στο Facebook και κλέβει τις φωτογραφίες του στο δίκτυο για να αναπαράγει τον εαυτό του.