Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κιμ καρντάσιαν

Με το ριάλιτι «Kardashians» να έχει φανατικούς τηλεθεατές, το κοινό των διάσημων αδελφών έχει την ευκαιρία να δει πολλές λεπτομέρειες της ζωής τους, από την καθημερινότητά τους, τη μεταξύ τους σχέση και φυσικά, τα...«παλάτια», στα οποία μένουν.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι κατοικίες των Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και φυσικά, διακοσμημένες με τα πιο πολυτελή έπιπλα. Ωστόσο, όταν φέρνεις τη ζωή σου στο φως της δημοσιότητας, πρέπει να μπορείς να δέχεσαι και την κριτική. Παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια της σειράς, το κοινό είχε μία παρατήρηση να κάνει, που αφορά τα έπιπλα της Κιμ Καρντάσιαν στην εταιρεία της, «Skims».

Η δημοφιλής τηλεπερσόνα φαίνεται πως διαθέτει εξαιρετικό γούστο, καθώς έχει διακοσμήσει την εταιρεία με μερικά... ιδιαίτερα κομμάτια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και άνετα ή ότι αρέσουν και στους υπόλοιπους.

Οι χρήστες των social media και ειδικότερα, του TikTok φαίνεται πως δεν εγκρίνουν κάποια από τα κομμάτια που έχει επιλέξει η Κιμ Καρντάσιαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι καρέκλες. Η τηλεπερσόνα έχει ταιριάξει την τραπεζαρία της εταιρείας με κάποιες καρέκλες σε τριγωνικό σχήμα, που κάθε άλλο παρά άνετες δείχνουν. Το ίδιο ισχύει και για την ξύλινη πολυθρόνα που υπάρχει στο σαλόνι της.

Από τη στιγμή, που τα έπιπλα αυτά φάνηκαν και δημόσια, το TikTok  έχει στήσει «πάρτι», με το ένα σχόλιο να ξεπερνάει το άλλο και τους χρήστες να «τρολάρουν» τις Καρντάσιαν ότι δεν έχουν σπίτια, αλλά μουσείο.

«Νομίζω βρήκα τις πιο άβολες καρέκλες στον κόσμο», «θα προτιμούσα να κάτσω στο έδαφος», «είναι για διακοσμητικούς σκοπούς, δεν κάθονται καν σε αυτές», «υποψιάζομαι ότι οι Καρντάσιαν έχουν αυτό το σπίτι-μουσείο», «αν κάθονται σε αυτή την πολυθρόνα, μετά μπορούν να κάτσουν και στον νεροχύτη», είναι λίγα μόνο από τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

κιμ καρντάσιαν