Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σολωμου γιωργουλης

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σολωμού κι αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως κάποτε υπήρχε ένα ειδύλλιο με τον συνάδελφό της.

«Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιότερα. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002, πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά "Η φούσκα" κι είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος κι εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή, έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα, πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει, με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον ράπερ, Mente Fuerte και τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για τον δίσκο του, η ηθοποιός απάντησε ουδέτερα.

«Έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις και σε αυτή η φωτογράφιση μου μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και τη δέχτηκα την πρόταση, γιατί θεώρησα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη», εξήγησε.