Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σνικ λαιτ

Το όμορφο κλίμα μιας μουσικής γιορτής όπως τα Mad Awards χάλασαν με τις βίαιες πράξεις του, οι τράπερς Snik και Light. Ο λόγος πίσω από τα επεισόδια φέρεται να είναι περιστατικό  από το παρελθόν που ενώνει τους δύο τράπερς.

Σε παλαιότερη εμφάνιση του Snik, είχε βρίσει με άσχημα λόγια την μητέρα του Light. Οι δύο τους είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε. Χθες βράδυ που και οι δύο βρίσκονταν στα Mad Awards, ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακαλούσε να σταματήσουν να τσακώνονται, ενώ ο κόσμος φωνάζει να φύγουν οι δύο τράπερς από το χώρο.

Η συγνώμη του Light

Με μία -αθυρόστομη- συγνώμη απολογήθηκε ο τράπερ Light για τις ντροπιαστικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στα MAD VMA 2022.

Ο Light, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα Βραβεία στα MAD VMA 2022, με... συνένοχο τον Snik, όταν οι δυο τους και οι «παρέες» τους μετέτρεψαν σε ρινγκ το χώρο μπροστά στη σκηνή, παίζοντας άγριο ξύλο, χαλώντας τη βραδιά.

«Ένα ‘συγνώμη’ στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Εχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π.... Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...», δήλωσε ο Light.

λαιτ

με πληροφορίες από typosthes.gr