Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βραβεία μαντ

Την έντονη αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης όταν τράπερς ήρθαν στα χέρια όχι μια αλλά δύο φορές με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υπάρξουν ισάριθμες διακοπές αλλά και τραγελαφικές σκηνές όπως η φυγάδευση της Έλενας Παπαρίζου από τη σκηνή.

Σε ανακοίνωση τους τα ξημερώματα της Πέμπτης οι διοργανωτές των Mad Video Music Awards όχι μόνο διατύπωσαν την καταδίκη τους για περιστατικά βίας αλλά ανακοίνωσαν ότι στην μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων το βράδυ της Παρασκευής από το MEGA αποφάσισαν να «εξαφανίσουν» τον Snik και τον Light, τους δύο τράπερς, δηλαδή, που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

βραβεία μαντ

Mad Video Music Awards: Τι συνέβη με τους τράπερς

Σκηνές απείρου κάλλους που δεν έχουν προηγούμενο διαδραματίστηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do κατά τη διάρκεια της απονομής των ετησίων βραβείων Mad Video Music Awards 22.

Οι τράπερς Snik και Light - μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές - ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν οι τράπερς τα έκαναν όλα γυαλιά-καρφιά και χρειάστηκε αρκετή ώρα, ώστε οι άνθρωποι της εκδήλωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική του κατάσταση.