Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασπα μαντ κλιπ

Στην σκηνή των Mas Music Awards εμφανίστηκε η αδερφή του Mad Clip,  Άσπα και μαζί με την Αναστασία «απογείωσαν» το κοινό με το ντουέτο τους.

Μιλώντας στις κάμερες, η Άσπα δήλωσε πως αφιερώνει την εμφάνισή της στον αδικοχαμένο αδερφό της, ο οποίος ήταν και αυτός που τη στήριζε όλα αυτά τα χρόνια και την «έσπρωχνε» να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Σίγουρα τον είχα στη σκέψη μου όλη την ώρα της εμφάνισής μου. Για εμένα ο αδερφός μου είναι πάντα μαζί μου, τον κουβαλάω πάντα μέσα μου. Σήμερα είναι σαν να είναι εδώ, εγώ έτσι το νιώθω. Σε εκείνον αφιερώνω την εμφάνισή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Στην πρώτη απονομή της βραδιάς την Τετάρτη, στη σκηνή ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς. Το βραβείο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα και ο αδικοχαμένος Mad Clip για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μπορεί».

Η Άσπα επί σκηνής

Η Άσπα επί σκηνής

μαντ κλιπ

Στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα, για να παραλάβουν το βραβείο.

«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε φανερά συγκινημένη, η Άσπα.