Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαντρα μπουλοκ

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σάντρα Μπούλοκ και αναφέρθηκε στο διάλειμμα που αποφάσισε να κάνει από την υποκριτική.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο Hollywood Reporter και δήλωσε πως ανυπομονεί να «ελαφρύνει» το πρόγραμμά της, για να αφοσιωθεί λίγο στην οικογένειά της.

 «Νιώθω ότι είμαι στη φάση του burnout. Είμαι τόσο κουρασμένη, που ξέρω ότι δεν είμαι σε θέση να πάρω σωστές κι έξυπνες αποφάσεις», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως η θέση της αυτό το διάστημα είναι δίπλα στα παιδιά της και θέλει να πάρει τον χρόνο της, ώστε να τα δει να μεγαλώνουν. «Δεν θέλω να χάσω στιγμές μαζί τους», ανέφερε.

Άλλωστε, αυτή τη σκέψη είχε στο μυαλό της εδώ και πολύ καιρό. Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μητέρα του 12χρονου Λούις και της 10χρονης Λέιλα, ωστόσο το φορτωμένο της πρόγραμμα μέχρι σήμερα, δεν της έχει επιτρέψει να απολαύσει τα παιδιά της.

«Το μόνο μέρος που με κάνει ευτυχισμένη πλέον, είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα παιδιά μου. Πώς να ασχοληθώ με τη δουλειά;», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός ασχολείται ενεργά με την υποκριτική τα τελευταία 30 χρόνια και έχει χαρίσει στο κοινό της μοναδικές ερμηνείες. Σίγουρα λοιπόν, χρειάζεται ένα διάλειμμα για να ανανεωθεί, δεδομένου ότι η μητρότητα έχει πολλές απαιτήσεις.