Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γαμος αλλα ελληνικα 3

Το σίκουελ της επιτυχίας «Γάμος αλά ελληνικά» είναι γεγονός και ήδη ξεκίνησαν στο λιμάνι της Ραφήνας τα γυρίσματα για την τρίτη ταινία.

Η Νία Βαρντάλος, δημιουργός και πρωταγωνίστρια της ταινίας, είχε ήδη αποκαλύψει, ότι το «My Big Fat Greek Wedding 3», θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο δεν είχαν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Χθες η  Καναδή ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι όλα έτοιμα για γυρίσματα της τρίτης ταινίας. Μάλιστα είπε πως βρίσκεται στην Πλάκα και έδειξε πλάνα μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η τρίτη ταινία για το «Γάμος αλά ελληνικά», ανακοινώθηκε πέρυσι, όταν η Νία Βαρντάλος ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram, σχετικά με το πολυαναμενόμενο σίκουελ των ταινιών της, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα «My Big Fat Greek Wedding 3», είπε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι έχει καλεστεί όλο το καστ των προηγούμενων φιλμ.

ραφήνα

 

πληροφορίες από πρώτο θέμα