Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Εντατικές έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των αδίστακτων εγκληματιών, που έριξαν δύο πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο εναντίον οχήματος της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) με αποτέλεσμα να κινδυνέψει άμεσα η οδηγός, διεξάγει η Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων, ενώ αναζητείται συγκεκριμένου τύπου όχημα, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην σοβαρή αυτή υπόθεση, που δεν αποκλείεται να έχει προεκτάσεις και στα κατεχόμενα.

 Το ΚΥΝΗΓΙ-HUNTING δημοσίευσε φωτογραφίες από το περιπολικό της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, που δέχθηκε τους δύο πυροβολισμούς και οι οποίες επιβεβαιώνουν τις αναφορές για αδίστακτους εγκληματίες και ότι πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει επικίνδυνα και παραλίγο να θρηνούσαμε θύματα. Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι η σφαίρα καρφώθηκε λίγο πάνω από το τζάμι του οδηγού και ότι από θαύμα δεν έχει πληγεί η οδηγός του αυτοκινήτου, μέλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

 Το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στο τρίγωνο Γέρι- Πυρόι-Λουρουτζίνα παρά τον ποταμό Αλυκό γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαίου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) και στην Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και άρχισε έρευνες και ανακρίσεις.