Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Πάρκο σκύλων απέκτησε ο Δήμος Λακατάμιας, τα εγκαίνια του οποίου τέλεσε την Τετάρτη, 13 Απριλίου η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου.

Το πάρκο βρίσκεται παρά το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, (δίπλα από το γήπεδο του Θ.Ο.Ι.) και είναι προσβάσιμο τόσο από τον πεζόδρομο όσο και από την οδό Ακαδημίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμειας, πρόκειται για έναν επιμελημένο χώρο, στον οποίο οι ιδιοκτήτες σκύλων θα μπορούν να πηγαίνουν μαζί με τα ζώα τους και να τα αφήνουν να παίξουν ελεύθερα, μέσα σε ένα περιφραγμένο χώρο 2,500 τετραγωνικών μέτρων, που τους παρέχει ασφάλεια.

Όπως προστίθεται, η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα ανέφερε κατά τα εγκαίνια ότι υπήρχε η αναγκαιότητα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου καθώς ήταν κάτι που έλειπε από τη Λακατάμια και δημιουργήθηκε για να καλύψει πολλές από τις ανάγκες των φιλόζωων, αλλά κυρίως των τετράποδων φίλων τους . «Ελπίζουμε, ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τα σκυλιά τους  θα ευχαριστηθούν τα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο χώρος. Είμαι βέβαιη ότι, όσοι το χρησιμοποιούν, θα δείξουν την ανάλογη προσοχή, θα ακολουθούν τις οδηγίες για την ορθή συμπεριφορά εντός του χώρου, και θα φροντίζουν, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να παραμείνει καθαρό», τόνισε η Δήμαρχος.

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Κλέλια Βασιλείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συγχάρηκε την Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτή τους την πρωτοβουλία, αφού όπως ανέφερε, τα πάρκα για σκύλους είναι πλέον αναγκαιότητα για όλες τις περιοχές.  Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα, ότι οι τετράποδοι φίλοι μας μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, θα αξιοποιήσουν στο μέγιστο το πάρκο, απολαμβάνοντας από εδώ και στο εξής, την καθημερινή τους βόλτα στον όμορφο αυτό χώρο.