Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μπουχτισμένοι δηλώνουν κάτοικοι της Δερύνειας αναφορικά με τη μη συλλογή σκουπιδιών από τη γειτονιά τους. 

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον ΑΝΤ1, τα σκύβαλα συνήθως συλλέγονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να έχει τηρηθεί από την 1η Απριλίου, με τα σκουπίδια των διάφορων νοικοκυριών να παραμένουν στους κάδους για μέρες. 

Από την όλη κατάσταση φαίνεται να επηρεάζεται μεγάλη περιοχή και συγκεκριμένα οι γειτονιές από το Β’ Δημοτικό Σχολείο ως και το Τμήμα Εργασίας, δίπλα από σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Δερύνειας, Άντρο Καραγιάννη, ξεκαθάρισε ότι τα σκύβαλα συλλέγονται από σύμπλεγμα υπηρεσιών, το οποίο συντονίζεται από την Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου εκ μέρους του Δήμου Δερύνειας και της κοινότητας Φρενάρους. 

Οι πολίτες από πλευράς τους υπογραμμίζουν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι αφού τα αμάζευτα σκουπίδια προκαλούν σωρεία προβλημάτων στην καθημερινότητα τους και στην ποιότητα ζωής τους, με τα σκύβαλα να αποτελούν πηγή μόλυνσης. Ως εκ τούτου, αναμένουν τη συντομότερη δυνατή επίλυση του προβλήματος που προκύπτει και ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: