Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Εθνικό μνημόσυνο για τους ήρωες των αγώνων του 1821 και του 1955, οργάνωσε ο Δήμος Στροβόλου, ενώ σήμερα τελέστηκε και το μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Στυλιανού Λένα στην γενέτειρα του Χανδριά. 

Η επέτειος έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955 – 59 τιμήθηκε σήμερα και στην Αθήνα. 

Πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955 – 59, τελέστηκε το πρωί στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα. 

Την κυπριακή κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, ενώ παρόντες ήταν και Κύπριοι σπουδαστές των στρατιωτικών και παραγωγικών σχολών. 

Εθνικό και θρησκευτικό μνημόσυνο για τις επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955, τελέστηκε το πρωί και στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου. 

«Εκφράζουμε αιώνια ευγνωμοσύνη στους ήρωες και αγωνιστές του 21 και 55. Σε όλους εκείνους που με αρετή και τόλμη αγωνιστήκαν υπέρ πίστεως και πατρίδος και έπεσαν στα πεδία των μαχών για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας», ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας.  

Στον ιερό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Χανδριά, τελέστηκε το πρωί το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Στυλιανού Λένα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής. 

Ο ήρωας τα ξημερώματα της 18 Φεβρουαρίου του 1957, τραυματίστηκε σε μάχη στην Ποταμίτισσα κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν ο Σωτήρης Τσαγκάρης και ο Δημητράκης Χριστοδούλου. 

Ο Στυλιανός Λένας μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ακρωτηρίου, όπου υπέστη βασανιστήρια και απεβίωσε στις 28ης Μαρτίου. 

Κηδεύτηκε στα Φυλακισμένα Μνήματα δίπλα από το μνήμα του Ανδρέα Δημητρίου.