Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Η 'Αγκυρα συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της την Ουάσινγκτον. Δοκιμάζουν τους S400 και ξεκαθαρίζουν ότι θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία το 2020. 

Η Άγκυρα όμως δεν έμεινε μόνο ως εκεί. Εκμεταλλευόμενη την αδυναμία ή την απροθυμία του Ντόναλντ Τραμπ να της επιβάλει κυρώσεις, βάζει το πιστόλι στον κρόταφο της Ουάσινγκτον, εκβιάζοντάς την για τα μαχητικά F-35. Αν δεν τους τα δώσουν μέχρι τον Απρίλιο, όπως ξεκαθάρισε ο Ταγίπ Ερντογάν, θα στραφούν σε άλλες λύσεις. 

Κι ενώ οι ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για την σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, η Άγκυρα επιλέγει να δυναμιτίσει το κλίμα. Όπως μεταδίδει το Reuters αρνείται να στηρίξει αμυντικό σχέδιο του ΝΑΤΟ για τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία, αν δεν της προσφέρουν ξεκάθαρη και έμπρακτη στήριξη στην εισβολή της στη βόρεια Συρία. Ωστόσο οι ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, της χαιδεύουν ακόμη τα αυτιά. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα ζητήσει εκβιαστικά από τους ομολόγους του κατά τη Σύνοδο να χρηματοδοτήσουν το σχέδιό του για την ανοικοδόμηση των κουρδικών περιοχών που ελέγχει πλέον, ώστε να εγκαταστήσει Σύρους πρόσφυγες. 

Εκεί όμως συντελούνται εγκλήματα πολέμου, όπως καταγγέλλει το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες, λεηλασίες περιουσιών, εκφοβισμός, εκδιώξεις και βία.