Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το πώς βρήκε νεκρό τον σύντροφό του Τζορτζ Μάικλ περίεγραψε ο Fadi Fawaz σοκαρισμένος.

«Ήταν Χριστούγεννα και ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς είναι να βρίσκεις νεκρός και ήρεμο τον σύντροφό σου στο κρεβάτι. Ποτέ δεν θα σταματήσεις να μου λείπεις», έγραψε στο twitter.

Ο Fawaz βρήκε τον μουσικό νεκρό στο κρεβάτι του, όταν πήγε ανήμερα των Χριστουγέννων να τον ξυπνήσει για το προγραμματισμένο εορταστικό τραπέζι.

Όπως επιβεβαίωσε, ο Μάικλ ήταν κρυφός δωρητής εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, που στηρίζουν παιδιά, φορείς του HIV και καρκινοπαθείς.

Image removed.

Ο κυπριακών ριζών τραγουδιστής ήταν επίσης γνωστός για την εθελοντική εργασία που προσέφερε σε κέντρα φιλοξενίας αστέγων, αλλά και για τη δωρεά που είχε κάνει σε κέντρο έρευνας για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Image removed.

Ο Fawaz ήταν ο σύντροφος του Μάικλ μετά το χωρισμό του σταρ από τον πολυετή σχέση του με τον Kenny Goss και όπως είπε, ο Τζορτ ανυπομονούσε για τα φετινά Χριστούγεννα.

«Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε φύγει, ξαπλωμένος ήρεμος στο κρεβάτι. Ακόμα δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Όλα είναι πολύ μπερδεμένα ακόμα, αλλά ο Τζορτζ ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα όπως κι εγώ», δήλωσε στην Daily Telegraph και συμπλήρωσε:

«Τώρα όλα καταστράφηκαν. Θέλω ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν, ένας όμορφος άνθρωπος».

Ο πρώην σύντροφος του Μάικλ δήλωσε καταβεβλημένος από το θάνατό του, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως «ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος».

Image removed.

«Ήταν μεγάλο μέρος της ζωής μου και τον αγαπούσα πολύ, πάρα πολύ. Ήταν εξαιρετικά ευγενικός και γενναιόδωρος. Οι όμορφες αναμνήσεις και η μουσική που χάρισε στον κόσμο θα αποτελούν πάντα σημαντικό κομμάτι της δικής μου ζωής, αλλά και όσων τον αγάπησαν και τον θαύμασαν», αναφέρει ο Gross σε ανακοίνωσή του.

Image removed.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τζορτζ Μάικλ, Μάικλ Λίπμαν, ο θάνατος προήλθε από καρδιακή προσβολή. Τα αίτια, ωστόσο, θα εξακριβωθούν με τη διενέργεια νεκροτομής – νεκροψίας.

Ο Τζορτζ Μάικλ σχεδίαζε τουρνέ για τον εορτασμό των 30 ετών καριέρας στη μουσική, για το 2017..