Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παφος
Από την Έκθεση Φωτογραφίας «Ιστορίες γραμμένες με φως»

Το ant1live προτείνει μουσικές, θεατρικές, κινηματογραφικές και εικαστικές επιλογές για να οργανώσεις την Πέμπτη σου!

 

Μουσική:

«Premiere 4» - Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου – Δημοτικό Θέατρο Λατσιών - Λευκωσία

Μια όμορφη συνέργεια της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με δύο εξαίρετους Γάλλους καλλιτέχνες, για να παρουσιάσουν έργα Γάλλων συνθετών του ρομαντισμού, αποτελούν οι συναυλίες «Premiere 4» που παρουσιάζονται στις 28 και 29 Μαρτίου στις 8.30μ.μ.

O καταξιωμένος μαέστρος Πατρίκ Γκαλουά επιστρέφει στο πόντιουμ της ορχήστρας ξεκινώντας τη συναυλία με την αιθέρια «Παβάνα, έργο 50» (1887) του Γκαμπριέλ Φορέ (1845-1924), μια εξαιρετική εισαγωγή σε μια βραδιά γαλλικής κομψότητας.

O κορυφαίος φλαουτίστας σολίστ της Orchestre de Paris, Βενσάν Λουκά, στην πρώτη του συνεργασία με τη ΣΟΚ, ερμηνεύει με την απαράμιλλη τέχνη του το «Κοντσέρτο για φλάουτο» (1934) του Ζακ Ιμπέρ (1890- 1962). Το έργο αναδεικνύει την κατεξοχήν ελεγειακή φύση του φλάουτου μέσα από περίπλοκες μελωδίες και απαιτητικά περάσματα που κόβουν την ανάσα.

Πρόγραμμα

  • Gabriel Fauré: Παβάνα, έργο 50

  • Jacques Ibert: Κοντσέρτο για φλάουτο

  • Camille Saint-Saëns: Συμφωνία αρ. 2 σε Λα ελάσσονα, έργο 55

Για εισιτήρια: https://cyso.interticket.com/

Αγκάτα Ζούμπελ – Τσάε Ουμο Κιμ – Ίδρυμα Τεχνών Φάρος - The Shoe Factory – Λευκωσία

Ρεσιτάλ τραγουδιού με την Αγκάτα Ζούμπελ και τη νεαρή Κορεάτισσα πιανίστρια Τσάε- Ουμ Κιμ φιλοξενεί το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος.

Πέντε χρόνια μετά την αξιοσημείωτη ερμηνεία της στο The Shoe Factory, η εντυπωσιακή Πολωνή σοπράνο επιστρέφει για άλλο ένα συγκλονιστικό ρεσιτάλ με έργα των Κόρνγκολντ, Ντεμπισί, Ρ. Στράους, ντε Φάγια και Κάια Σαάριαχο. Το ρεσιτάλ στηρίζει η Πρεσβεία της Πολωνίας στην Κύπρο. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Έριχ Βόλφγκανγκ Κόρνγκολντ (1897-1957): Drei Lieder, Έργο 22 (1929)

  • Κλοντ Ντεμπισί (1862-1918): Reflets dans l’eau για σόλο πιάνο, από το Images I (1905)

  • Ρίχαρντ Στράους (1864-1949): 4 Lieder, Έργο 27 (1894)

  • Κάια Σαάριαχο (1952-2023): Leino Songs (2007)

  • Κλοντ Ντεμπισί (1862-1918): Poissons d’or για σόλο πιάνο, από το Images ΙΙ (1907)

  • Μανουέλ ντε Φάγια (1876-1946): Siete canciones populares españolas (1915)

Θέατρο:

«Staging Worlds: Cypriot Scenographers in Retrospect» - Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου (CYCSTAT) – Film Etc. Creative Space - Λευκωσία

Με μια έκθεση υπό τον τίτλο «Staging Worlds: Cypriot Scenographers in Retrospect» τιμά την προσφορά των διακεκριμένων καλλιτεχνών του θεάτρου Στέφανου Αθηαινίτη, Άντη Παρτζίλη και Νίκου Κουρούσιη το Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου (CYCSTAT).

Οι τρεις πρωτοπόροι σκηνογράφοι, με σημαντικές συνεργασίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, άφησαν το στίγμα τους και συνέβαλαν καταλυτικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη της τέχνης της σκηνογραφίας στην Κύπρο.

Στην έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων σχέδια, μακέτες, σκηνικά αντικείμενα και μάσκες από εμβληματικές παραγωγές του ΘΟΚ αλλά και άλλων θεατρικών φορέων, καθώς και υλικό από συνεντεύξεις που πήρε ο Εδουάρδος Γεωργίου.

Υπό την επιμέλεια των έμπειρων σκηνογράφων Έλενας Κατσούρη και Εδουάρδου Γεωργίου, η έκθεση υλοποιείται με την στήριξη του Τμήματος Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Η έκθεση να διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαρτίου. (Τρίτη – Κυριακή 10π.μ.- 1μ.μ. & 5-8μ.μ.)

Φωτογραφία:

«Ιστορίες γραμμένες με φως» - Πολυχώρος «Παλαιάς Ηλεκτρικής» - Πάφος

Οι μνήμες στρέφονται πίσω, αλλά φέρνουν κοντά το παρελθόν με το παρόν, με μια μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώνει το Πετρίδειο Ίδρυμα στα πλαίσια των 30χρονων λειτουργίας του.

Με τη συνεργασία τριών Φωτογράφων και υπό τον τίτλο « Ιστορίες γραμμένες με φως» η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στις 23η Μαρτίου 2024 στο Πολυχώρο «Παλαιά Ηλεκτρική» και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από το συρταράκι της ψυχής του φωτογραφικού φακού της Θεοδώρας Ζάγγουλου, του Σάββα Αγαθοκλέους και του Ανδρέα Δρουσιώτη.

Πρόκειται για φωτογραφικό υλικό το οποίο οι τρείς Φωτογράφοι επιχειρούν να συγκινήσουν το φιλότεχνο κοινό αισθητικά και συναισθηματικά. Μέσα από το φακό τους αποτυπώνουν την πόλη της Πάφου σε τριλογίες- μικρές ιστορίες θυμίζοντας ανθρώπους, αξίες μιας άλλης εποχής , τοπία και σημεία με ιστορία. Κυριότερη πηγή έμπνευσης των Φωτογράφων αποτελεί το ιστορικό κέντρο της πόλης της Πάφου με μια από τις τριλογίες να αναφέρεται στο συντριβάνι του κοιμώμενου έρωτα εκεί στην Πλατεία Κωστή Παλαμά.

Καθημερινές 3-7μ.μ. Σαββατοκύριακο 10π.μ.-5μ.μ.

Εικαστικά:

Ομαδική έκθεση «Φανερώματα: Όψεις του αλλόκοσμου στη ζωγραφική και το σχέδιο» - Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC]

Σε μια εποχή που ο κόσμος όπως επανειλημμένα διαπιστώνεται έχει απομαγευτεί, η έκθεση «Φανερώματα: Όψεις του αλλόκοσμου στη ζωγραφική και το σχέδιο», παρουσιάζεται στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC] αναζητά τις εκφάνσεις του αλλόκοσμου, του μαγικού και του ονειρικού στην καλλιτεχνική δημιουργία και ιδιαίτερα στη ζωγραφική και το σχέδιο.

Συγκεκριμένα, ανακαλούνται οι μυστηριακές καταβολές της ζωγραφικής και του σχεδίου, η διασύνδεσή τους με πρακτικές τελετουργίας και πρακτικές διερεύνησης του ασυνείδητου, του ονείρου, της δύναμης των συμβόλων, των οραμάτων, των μύθων, όπως και του ενεργειακού υποστρώματος της φύσης και των αντικειμένων.

Αναζητούνται επίσης οι τρόποι που ο ρόλος των καλλιτεχνών κατανοείται ως μεθόριος, στα σύνορα του υλικού και του πνευματικού κόσμου, καθώς και οι τρόποι που η ενόραση, ο ρεμβασμός, η ενεργοποίηση του ενστίκτου και της διαίσθησης αναδεικνύονται σε καλλιτεχνικές πρακτικές.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κώστας Αβερκίου, Μαρία Ανδρέου, Αθηνά Αντωνιάδου, Στυλιανός Αττεσλής, Στέλιος Βότσης, Γεώργιος Πολ. Γεωργίου, Ναταλί Γιαξή, Αϊσέ-Μίρα Γιασίν, Ρέα Κουμίδου Ερέλ, Δημήτρης (Δήμας) Ευθυβούλου, Ουμίτ Ινατσί, Άντης Ιωαννίδης, Στέλιος Καλλινίκου, Χρίστος Κυριακίδης, Μάριος Λοϊζίδης, Μαρία Λοϊζίδου, Ρέα Μπέιλυ, Ελένη Νικοδήμου, Νίκος Νικολαΐδης, Ελένη Οδυσσέως, Λευτέρης Ολύμπιος, Χριστόδουλος Παναγιώτου, Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πόλυς Πεσλίκας, Μαίρη Πλαντ, Γιώργος Σκοτεινός, Καίτη Φασουλιώτου Στεφανίδου, Χρίστος Φουκαράς, Μαριάμ Σουχάνοβα Φουκαρά, Τάκης Φραγκούδης, Σολωμός Φραγκουλίδης, Ανδρέας Χαραλάμπους, Βέρα Γαβριηλίδου Χατζηδά, Σοφία Χατζήπαπα, Ανδρέας Χρυσοχός

Παράλληλο Πρόγραμμα: Androula, Στέλιος Καλλινίκου, Τζάκι Μάκιντος, Παναγιώτης Μηνά, Ρέα Μπέιλυ, Στέφανος Στεφανίδης

Επιμέλεια έκθεσης: Δρ. Έλενα Πάρπα και Δρ. Ευανθία (Εύη) Τσελίκα

Διάρκεια: 21 Μαρτίου – 13 Ιουλίου 2024

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη – Σάββατο: 10:00 – 21:00

Κυριακή και Δευτέρα: Κλειστά

«Ένα σακί σώμα» της Κατερίνας Σταύρου – Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος – Λευκωσία

Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Κατερίνας Σταύρου με τίτλο «Ένα σακί σώμα» σε επιμέλεια της Δάφνης Νικήτα.

Η Κατερίνα Σταύρου είναι εικαστικός καλλιτέχνις με έδρα τη Λάρνακα. Ξεκίνησε τις σπουδές της το 2007 στο Salford University όπου ακολούθησε τις «Εικαστικές Τέχνες» και στη συνέχεια στο Manchester Metropolitan University από όπου αποφοίτησε το 2011 BA Hons «Fine Art» με διάκριση. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, παρακολούθησε «Κριτική Τέχνης» στο Central Saint Martin’s College of Art το 2012, ενώ το 2019 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή κατά τις ακόλουθες ώρες: Τετάρτη –Παρασκευή 4.00μμ. – 7.00 μμ. Σάββατο 11.00 πμ. – 1.00 μμ.

Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ βρίσκεται στην οδό Κρήτης 11.

«Η ζωγραφική ως αναψυχή» του Κωνσταντίνου Τζέπρα – Γκαλερί Αποκάλυψη – Λευκωσία

«Η ζωγραφική ως αναψυχή» αποκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζέπρας την ζωγραφική του δουλειά. Όπως και να τον κάνει να νιώθει αυτό το πόνημα που ασχολείται ο καλλιτέχνης στα μάτια τα δικά μας το έργο του φαντάζει εντυπωσιακό και ευρηματικό μέσα από την πρακτική που χρησιμοποιεί. Οι πολλές επιστρώσεις του λαδιού, αφήνουν καταρχήν το ερώτημα αν πρόκειται για γλυπτική ή για ζωγραφική.

Η έκθεση θα μείνει ανοικτή μέχρι τις 6 Απρίλη 2024.

Ώρες λειτουργίας: 11:00-13:00 & 16:00-19:00 καθημερινές, Σάββατο 10:30-13:00 (Δευτέρα κλειστά)

Οδός Χύτρων 30, Λευκωσία

«Blossoms in Sunlight: A Floral Symphony» της Τες Τέρνερ – Γκαλερί Exhibit8 – Λεμεσός

Την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Τες Τέρνερ με τίτλο «Blossoms in Sunlight: A Floral Symphony» παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου η γκαλερί Exhibit8 στη Λεμεσό.

Η ταλαντούχα ζωγράφος της υπαίθρου αντλεί έμπνευση από την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς στα θέματά της. Τα ζωγραφικά της έργα αποτυπώνουν το μωσαϊκό των χρωμάτων και των σχημάτων που χαρακτηρίζουν τα χωριά της Κύπρου, ξυπνώντας συναισθήματα ρευστά, εφήμερα και συγχρόνως καθηλωτικά.

Η έκθεση να διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου (Τρίτη – Παρασκευή: 10π.μ.- 1μ.μ./ Σάββατο: 12μ. – 11μ.μ.).

«The Violence of Time» του Χρίστου Αβραάμ – Γκαλερί Marginalia – Λευκωσία

Η γκαλερί Marginalia παρουσιάζει από την Παρασκευή 15 Μαρτίου στον χώρο της την έκθεση ζωγραφικής του Χρίστου Αβραάμ με τίτλο «The Violence of Time».

Η καλλιτεχνική πρακτική του Χρίστου Αβραάμ είναι μια αντανάκλαση της προθυμίας του να εισδύσει στα βάθη της ανθρώπινης εμπειρίας, χωρίς να φοβάται να αντιμετωπίσει και να εξερευνήσει τις πιο σκοτεινές πτυχές της ύπαρξης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 10π.μ.-1μ.μ. και 5μ.μ.-8μ.μ., Σάββατο: 10.30π.μ.-1μ.μ.

«Ψυχές στον έρωτα» του Δημήτρη Αληθεινού – Γκαλερί Γκλόρια - Λευκωσία

Την έκθεση ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς, του Δημήτρη Αληθεινού, φιλοξενεί η γκαλερί Γκλόρια.

Στην έκθεση με τίτλο «Ψυχές στον Έρωτα» προσεγγίζει το θέμα του έρωτα διαχρονικά και τολμηρά, ερμηνεύοντας τόσο τις φωτεινές όσο και τις σκοτεινές πλευρές του.

Τρυφερότητα, ωμότητα, απόλαυση και ικεσία αναμιγνύονται και αναδεικνύονται σε 21 εξαιρετικά σχέδια και πέντε πίνακες. Τα έργα είναι δημιουργίες των τελευταίων πέντε χρόνων και εκτίθενται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα: 6.00μ.μ.-8μ.μ., Τρίτη-Παρασκευή: 10.30π.μ.-12.45μ.μ. και 6μ.μ.-8μ.μ., Σάββατο: 10.30π.μ.-12.45μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.

«On Being Blue» του Χριστόφορου Χρίστου – Edit Gallery - Λεμεσός

Την ατομική έκθεση του Χριστόφορου Χρίστου με τίτλο «On Being Blue» παρουσιάζει τον Μάρτιο η Edit Gallery στη Λεμεσό.

Το έργο του Χρίστου προκαλεί τα παραδοσιακά πλαίσια της προσωπογραφίας, και καλεί τους θεατές να εμβαθύνουν πέρα από τις επιφανειακές εντυπώσεις, εξερευνώντας τα βάθη της ύπαρξης και της εμπειρίας.

Η έκθεση «On Being Blue» αποτελεί μια αριστοτεχνική σύνδεση μεταξύ της υλικότητας και της ενδοσκόπησης, αντλώντας το όνομα της από το ομότιτλο βιβλίο του Γουίλιαμ Χάουαρντ Γκας. Ο Χρίστου εμπνέεται από τα οξυδερκή λόγια του Γκας (1976): «Το μπλε είναι το χρώμα του μυαλού σε δανεισμό του σώματος. Είναι το χρώμα που καθίσταται η συνείδηση όταν χαϊδεύεται.»

Διάρκεια: έως 30 Μαρτίου (Τρίτη- Παρασκευή 3-7μ.μ., Σάββατο 10π.μ.- 1μ.μ.)

«Fluidic Inkscapes» του Άντη Παρτζίλη – Γκαλερί Morfi – Λεμεσός

Συνεχίζεται η έκθεση του Άντη Παρτζίλη με τίτλο «Fluidic Inkscapes» στην Γκαλερί Morfi στην Λεμεσό.

Η Δρ. Νάτια Αναξαγόρου αναφέρει για τη νέα δουλειά του Άντη Παρτζίλη: «Με τη διττή καλλιτεχνική του ενασχόληση, αφ’ ενός με το θέατρο κι αφ’ ετέρου με την εικαστική δημιουργία, ο Άντης Παρτζίλης έχει στο ενεργητικό του έργο πολυδιάστατο που εκτείνεται από τη σκηνογραφία, στην ενδυματολογία, στις κατασκευές και τη ζωγραφική, άλλοτε με υδατόχρωμα και μελάνι κι άλλοτε με μικτή τεχνική. Εξ ου και η διαρκής υφολογική εναλλαγή ανάμεσα στη γεωμετρική σκηνική δόμηση και τον ζωγραφικό αφαιρετικό εξπρεσιονισμό.

Ήδη από τη δεκαετία του 1970 ενδιατρίβει στην υδατογραφία, την οποία ουδέποτε εγκαταλείπει στο πέρασμα του χρόνου, παρουσιάζοντάς μας φέτος μια καινούργια ενότητα, δοσμένη μέσα από μια εντελώς δική του, ευαίσθητη κι ανάλαφρη, ιδιωματική διατύπωση.

Με τις ρευστές του ανεικονικές μελανογραφίες, υπό τον τίτλο Fluidic Inkscapes, μας καλεί να συνταξιδέψουμε σ’ ένα ολωσδιόλου παρθένο και πρωτόγνωρο ψυχογραφικό τοπίο, μιας tabula rasa, όπου σε άγραφες, λευκές επιφάνειες χαρτιού αποτυπώνεται μια θεαματική μαυρόασπρη ροή.»

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Οδός Αγκύρας 84, Λεμεσός, Τηλ: 99345474

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 12.30 & 16.30 – 18.30

«Ήταν ωραία» της Έλενας Σαββίδου – Θκιο Ππαλιές - Λευκωσία

Την ατομική έκθεση της Έλενας Σαββίδου με τίτλο «Ήταν ωραία» παρουσιάζουν οι Θκιό Ππαλιές σε επιμέλεια της Αντρούλας Καφά.

Μέσα από ποικίλους πειραματισμούς με την υλικότητα, ιδίως με τον πηλό και την τάση του να σπάει, να μεταλλάσσεται και να αποτυπώνει τη μνήμη και το συναίσθημα, η Σαββίδου συνθέτει ένα ηφαιστειακό τοπίο που κατοικείται από κειμήλια του παρόντος και πλάσματα πρωτόγνωρα.

Συνδυάζοντας γλυπτική, ήχο, φως και κίνηση, η έκθεση επιχειρεί μια αρχαιολογία του μέλλοντος, προτείνοντας ένα πολυαισθητηριακό και συναισθητικό περιβάλλον, ερημωμένο και συνάμα ονειρικό- μια αναπαράσταση της ψηφιακής εμπειρίας και μια πύλη προς ένα κόσμο χωρίς χρόνο.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου (Πέμπτη και Παρασκευή, 6.30μ.μ.- 9μ.μ., Σάββατο, 11π.μ.- 1μ.μ. & 3-9μ.μ.).

Κινηματογράφος:

«Mediterranean Fever» - Κινηματογράφος Πάνθεον

Μετά το ταξίδι της σε φεστιβάλ κινηματογράφου ανά τον κόσμο, η κυπριακής συμπαραγωγής ταινία «Mediterranean Fever», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Maha Ηaj, θα προβληθεί στο σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία από τις 21 Μαρτίου 2024.

Προβολές μέχρι τις 3 Απριλίου στις 8.30μ.μ.

Το Σαββατοκυρίακο 30, 31 Μαρτίου η ταινία θα προβληθεί και στις 6μ.μ.

Προκράτηση θέσεων: https://pantheon-theatre.com/

 

Οι ταινίες στους κινηματογράφους Rio και K Cineplex:

Godzilla x Kong: The New Empire (Πρεμιέρα) -

17:15, 19:45 & 22:15 (K Cineplex The Mall of Cyprus, Larnaca, Paphos & Limassol)

17:15, 17:30, 19:45, 20:00 & 22:15 (Rio Nicosia)

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

19:45 & 22:15 (K Cineplex Prime Strovolos)

Knox Goes Away (Πρεμιέρα) -

19:45 (K Cineplex Prime Strovolos, Larnaca)

19:30 (Rio Nicosia)

20:15 (K Cineplex The Mall of Cyprus, Paphos & Limassol)

22:00 (Rio Limassol)

Baghead (Πρεμιέρα) -

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

Immaculate -

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

22:00 (Rio Nicosia)

22:00 (K Cineplex Prime Strovolos, The Mall of Cyprus, Larnaca & Limassol)

ΚΑΡΜΑ: Το Τελευταίο Επεισόδιο -

19:30 & 22:15 (K Cineplex Larnaca, Paphos & Limassol)

Imaginary -

22:00 (Rio Nicosia)

IMAN -

22:00 (K Cineplex Prime Strovolos)

22:15 (K Cineplex Larnaca)

22:30 (K Cineplex The Mall of Cyprus, Paphos & Limassol)

Dune: Part Two -

17:00 & 20:30 (K Cineplex Larnaca)

17:00 (K Cineplex The Mall of Cyprus & Limassol)

20:00 (Rio Nicosia)

20:30 (K Cineplex Prime Strovolos)

21:30 (Rio Limassol)

Anyone But You –

19:45 (Rio Nicosia)

Cat & Dog -

17:30 (Rio Nicosia)

17:30 (K Cineplex Larnaca)

Kung Fu Panda 4 -

17:25 (K Cineplex Paphos)

17:25 & 19:45 (K Cineplex The Mall of Cyprus, Larnaca & Limassol)

17:30, 19:45 & 22:00 (Rio Nicosia)

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

19:45 (K Cineplex Prime Strovolos)

Cats in the Museum –

17:30 (Rio Nicosia)

Για προκράτηση θέσεων στους Κινηματογράφους Rio Nicosia και K Cineplex: https://www.riopremiercinemas.com.cy/ και https://www.kcineplex.com/

 

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώνετε την ώρα έναρξης της κάθε εκδήλωσης γιατί ενδέχεται να υπάρξουν έκτακτες ακυρώσεις ή αναβολές από τους διοργανωτές.