Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ιωάννης Λιβανός

Ο 15χρονος τενόρος Ιωάννης Λιβανός  που σαρώνει τα βραβεία διεθνώς θα δώσει μια πολύ ξεχωριστή συναυλία στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας. Η συναυλία ονομάζεται «Μελωδίες Αγάπης» και θα δοθεί στο ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 8.00 μμ. Στόχος είναι η ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου αφού τα καθαρά  έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», και στην «Europa Donna Κύπρου».

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν Φιλικά, η Σοπράνο, Μαρίζα Αναστασιάδη και ο Βαρυτονοτενόρος, Μάριος Ανδρέου, θα χορέψουν οι: Δανάη Καρτούδη, Μπέττυ Ηλιοπούλου, Μαρίλια Ευαγγέλου και Σώτια Κούκου.

Ο Ιωάννης και οι προαναφερθέντες θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων και Ξένων Συνθετών, με την συνοδεία 6μελούς Ορχήστρας υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου από τη Βιέννη, Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

μελωδίες αγάπης

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Χρύσανθο Φάκα, είπε μεταξύ άλλων ότι τα τραγούδια που θα τραγουδήσει απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. «Πρόκειται για τραγούδια από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, τραγούδια κλασικά, τζαζ, μιουζικαλ και ελληνικά», ανέφερε.  

Ο Ιωάννης τραγούδησε στο στούντιο ένα μικρό απόσπασμα από το αγαπημένο του τραγούδι

Ο Χρύσανθος Φάκας ευχαρίστησε τον Ιωάννη για τη προσπάθειά του και δήλωσε ότι όλοι  ενώνουμε τη φωνή μας με τον Ιωάννη Λιβανό στη μάχη κατά του καρκίνου.