Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Mare Nostrum

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται πολύ συχνά σε αφιερώματα τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα μετά τον θάνατο του συνθέτη. Το έργο του παραμένει αναλλοίωτο και φρέσκο χωρίς να επηρεάζεται από τον χρόνο ή την δημιουργική στειρότητα της εποχής μας. Η «Διάσταση» αποφάσισε να παρουσιάσει ένα καινούργιο αφιέρωμα μέσα από την χορογραφική και χορευτική δουλειά της Ομάδας χορού η οποία θα δώσει ένα διαφορετικό φως στη μουσική δημιουργία του συνθέτη.

Η ομάδα επέλεξε να παρουσιάσει έργα που δεν ακούγονται σε συναυλίες και άλλα αφιερώματα τραγουδιστικού χαρακτήρα. Με απόλυτο μέσο τον χορό και την κίνηση η παράσταση προσπαθεί να σκιαγραφήσει την ψυχή του μεγάλου συνθέτη και να την παρουσιάσει στο κοινό με σεβασμό και αυθεντικότητα.

Τις χορογραφίες για την Ομάδα Χορού της «Διάστασης» ανέλαβαν οι Ναδίνα Λοϊζίδου, Μαρία Μέση, Ελένη O'Keefe και η Δάφνη Μουγιάση.

Η παράσταση της Λεμεσού στις 26 /11 πραγματοποιείται μέσα στα πλαίσια του νέου κύκλου εκδηλώσεων που διοργανώνει το Παττίχειο Δημοτικό θέατρο «Μεγάλοι Έλληνες Δημιουργοί» και στη Λάρνακα 28 / 11 στο θέατρο Γ.Λυκούργος, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Χειμώνα 2022/23

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20:30

Προπωλούνται εισιτήρια από την tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER

Mare Nostrum
Mare Nostrum

 

Mare Nostrum
diastasis_