Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υι6υ

Το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλος από την «έκπληξη» των εκλογών της 9ης Ιουνίου, Φειδίας Παναγιώτου, μίλησε στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην τελετή ανακήρυξης που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί  αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του προσθέτοντας ότι, «την πρώτη νύχτα χαρήκαμε, χαμογελάσαμε, το γιορτάσαμε από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε δουλειά και θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με πράξεις τώρα και όχι με λόγια όπως κάναμε τόσο καιρό»

«Δεν είναι και του χαρακτήρα μου ένιωθα παράξενα που έλεγα στον κόσμο τι θα κάνω. Γενικά στη ζωή μου μου αρέσει να μιλώ με πράξεις και το είδατε και στην προεκλογική», τόνισε.

Αναφορικά με τους άλλους πέντε νεοεκλεγείς δήλωσε πως, «είναι ενθουσιασμένοι και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές που θα πάει ένας μικρός μαζί τους και όλοι πρόσφεραν βοήθεια, να με κατατοπίσουν και θα την χρησιμοποιήσω. Ήδη από σήμερα θα βρεθώ με ακόμη δύο Ευρωβουλευτές να γνωρίσω, να καταλάβω τι εστί να είσαι Ευρωβουλευτής».

«Πρέπει να βρω μια ομάδα δίπλα μου και από σήμερα σκέφτομαι ποιους θα προσλάβω», πρόσθεσε

Ψηλά στις προτεραιότητες του ως γνωστό η παιδεία. Αναφορικά με το θέμα είπε ότι, «πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στην Επιτροπή της Παιδείας αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τον γιό της μίλησε και η κυρία Ειρήνη Παναγιώτου, η οποία βρέθηκε στην τελική ανακήρυξης του παιδιού της εμφανώς περήφανη και συγκινημένη.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον Φειδία και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία στο έργο που ξεκινά σήμερα»

Σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου η μοναδική συμβουλή που του έδωσε ήταν, «να τους πιάσεις που κοντά, πρέπει να είσαστε μια καλή ομάδα».

«Είμαι σίγουρη ότι με τη δίψα που έχει για την μάθηση θα προσπαθήσει συνεχώς να μαθαίνει για την Ευρωβουλή», ανέφερε και του ευχήθηκε με την ταπείνωση και το χαμόγελο του να κερδίσει τους υπόλοιπους Ευρωβουλευτές.