Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΠΘ

Στον ΑΝΤ1 έκανε δηλώσεις ο μοναδικός Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργιου, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν που θα είναι «μόνος» στις Βρυξέλλες αλλά και στο φαινόμενο Φειδία Παναγιώτου.

«Τεράστιο το βάρος της ευθύνης καθότι βρισκόμενοι εκεί οι δύο μας καταμεριζόμασταν σε διάφορες επιτροπές, είχαμε μια καλύτερη οπτική για περισσότερα πράγματα οπότε τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να συμμετέχω σε περισσότερες επιτροπές, να παρακολουθώ περισσότερες επιτροπές για να μπορέσω να ανταποκριθώ», είπε.

Ανέφερε ότι, «είναι δύσκολα τα καθήκοντα εκεί πέρα, θέλει πάρα πολλή διάβασμα πολλή μελέτη, πολλή φροντίδα και πολλή έγνοια να ανταποκρίνεσαι με επάρκεια σε αυτές τις δυσκολίες».

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκλέξουμε δεύτερο», πρόσθεσε.

Για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο λαός στο πρόσωπο του, ευχαρίστησε τα μέλη και τα στελέχη του ΑΚΕΛ, τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ. Ιδιαίτερα όμως, ευχαρίστησε εκείνους που δεν προέρχονταν από το ΑΚΕΛ.

«Κάτι είδαν σε εμάς και μας τίμησαν, να είναι βέβαιοι όλοι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυτοί που μας ψήφισαν και αυτοί που δεν μας ψήφισαν, εκεί που θα πάμε θα δουλέψουμε για όλους και τους Κύπριους αλλά και τους Ευρωπαίους πολίτες», σημείωσε.

Κλείνοντας είπε ότι, «τον Φειδία ο οποίος νομίζω το χρειάζεται περισσότερο και δείχνει καλή διάθεση συνεργασίας θα τον αγκαλιάσω και θα τον βοηθήσω όσο μπορεί και όσο θέλει».