Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Την υποψηφιότητα Μιχάλη Πεκρή ανακοίνωσε και επίσημα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Την ίδια ώρα θέμα χρόνου φαίνεται να είναι και το ζήτημα του Επαρχιακού Οργανισμού Λάρνακας, με τον Ευάγγελο Ευαγγελίδη, να είναι το επικρατέστερο όνομα.  

Ο Μχάλης Ππεκρής είναι 43χρονος και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας στις προηγούμενες τοπικές εκλογές. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, ενώ είχε εμπλόκη και στα διοικητικά της Ανόρθωσης.  

«Σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγηση μου για το δήμο Λάρνακας. Είναι ο Μιχάλης Πεκρής, ένας νέος επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Είναι πεποίθηση μου ότι ο Μιχάλης ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Η πορεία του δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Δημητρίου.  

Από πλευράς του ο Μιχάλης Πεκρής ευχαρίστησε την πρόεδρο του κόμματος για τα λόγια της και όπως ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη να σηκώσω μανίκια και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, γνωρίζω από πρώτο χέρι την Τοπική Αυτοδιοίκηση Γνωρίζω τη χρειάζεται για να πάει μπροστά». 

Ο Ευαγγελίδης το επικρατέστερο όνομα για τον Επαρχιακό Οργανισμό Λάρνακας

Ο νυν Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, με μακρόχρονη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, φαίνεται ότι θα αποτελέσει την πρόταση του ΔΗΣΥ για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου Λάρνακας. 

Ο κ. Ευαγγελίδης επικράτησε και στην εσωκομματική δημοσκόπηση για το συγκεκριμένο αξίωμα.