Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θυτ

Χωρίς τέλος οι τριγμοί στον Δημοκρατικό Συναγερμό, με τον απόηχο της προχθεσινής συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου να συνεχίζεται, καθώς Μάριος Πελεκάνος παραιτήθηκε από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριος Πελακάνος, το προηγούμενο Σάββατο έμεινε εκτός του Ευρωψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ μετά τα αποτελέσματα της κάλπης που στήθηκαν με συμμετοχή του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Πελεκάνος τονίζει πως παραιτείται από τη θέση του Αντιπροέδρου και όχι από μέλος του κόμματος σημειώνοντας παράλληλα πως ευχαριστεί από καρδιάς αυτούς που τον στήριξαν.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Μάριου Πελεκάνου

Η πολιτική ηθική, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Εργάστηκα όλο αυτό το διάστημα με ένα ξεκάθαρο στόχο: να κάνουμε ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό ένα μεγάλο και σύγχρονο κόμμα της δεξιάς, με καθαρές θέσεις και προσανατολισμό.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς τις χιλιάδες των μελών της παράταξης που πριν από μερικούς μήνες με τίμησαν με τη ψήφο τους αφουγκραζόμενοι το μήνυμα μου. Παραμένω δίπλα τους.