Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξνγφ

Καμία νέα εργασία δεν έλαβε χώρα εντός της Νεκρής Ζώνης στην περιοχή της Πύλας το τελευταίο 24ωρο, ανέφερε σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος της ΟΥΦΙΚΥΠ, Αλιμ Σιντίκ.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο περί έναρξης εργασιών κατασκευής του δρόμου Πύλας -Άρσους χθες στις 3.30 μ.μ., ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών είπε πως δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην περιοχή εντός της Νεκρής Ζώνης.

Προσέθεσε πως τα μέλη της ειρηνευτικής δύναμης συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση στην περιοχή, όπου, όπως είπε, μέχρι στιγμής επικρατεί ηρεμία.

Άρχισε τη Δευτέρα η κατασκευή του δρόμου Πύλας - Άρσους, γράφει η Κίπρις

Άρχισε χθες το απόγευμα η κατασκευή του δρόμου Πύλας-Άρσους, γράφει σήμερα η Κίπρις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΓΤΠ, η εφημερίδα γράφει ότι άρχισαν χθες στις 15.30 οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Πύλας -Άρσους, με το δημοσίευμα να επικαλείται προς αυτό πληροφορίες από το «υπουργείο εξωτερικών» του κατοχικού καθεστώτος.

Προστίθεται ότι οι εργασίες άρχισαν από τα σύνορα του χωριού Άρσος και θα συνεχίσουν στην καθορισμένη διαδρομή φτάνοντας μέχρι την Πύλα, καθώς και ότι ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ επιβεβαίωσε σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη ότι άρχισαν οι εργασίες στο Άρσος και επανέλαβε την θέση ότι σκοπός τους είναι η διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων της Πύλας.