Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Επιστολή με την οποία εκφράζει την ανησυχία της για την αναζωπύρωση του πληθωρισμού, τον κίνδυνο νέων ανατιμήσεων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα νοικοκυριά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αυτοεργοδοτούμενοι, έστειλε την Παρασκευή η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου εισηγείται στον Πρόεδρο να μελετηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο επαναφοράς των έκτακτων μέτρων στήριξης στα καύσιμα και στο ηλεκτρικό ρεύμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και την εντατικοποίηση των ελέγχων για τις τιμές των τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών.
Επαναφορά των μέτρων στήριξης για το ρεύμα και τα καύσιμα ζητά και το ΑΚΕΛ. Με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του, Γιώργου Κουκουμά, ζητά επίσης ως δεύτερο μέτρο, να επιδοτηθεί το επιτόκιο των στεγαστικών δανείων για μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

«Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη πρέπει να αφήσει τις δηλώσεις συμπάθειας και κατανόησης και να δώσει συγκεκριμένες λύσεις», σχολιάζει ο Γιώργος Κουκουμάς.