Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Την απόφαση όπως δεν διεκδικήσει θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ έλαβε ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από τα κοινά. «Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά νίκησε η οικογένεια», σχολιάζει με ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο ίδιος.

Αυτούσιο το μήνυμα Γιάννη Καρούσου

Οι ημέρες που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωσης της υπουργικής μου θητείας, μου έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτώ ψύχραιμα για την επόμενη μέρα. Με περηφάνια για το έργο που επιτελέστηκε τόσο στο Δήμο Αγίας Νάπας, όσο και στο Υπουργείο Μεταφορών, σε αυτά τα δέκα δύσκολα χρόνια και με καθαρή τη συνείδηση μου, αποφάσισα ότι δεν θα διεκδικήσω θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου μας, για την οποία ποτέ δεν θα σταματήσω να γνοιάζομαι και θα συνεχίσω να προσφέρω με ποικίλους τρόπους. Και πάνω απ’ όλα, θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα στη βάση, στον απλό Συναγερμικό, δίπλα στον κάθε άνθρωπο και πολίτη αυτού του τόπου.

Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά νίκησε η οικογένεια. Μόνο αγάπη σε όλους. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα στήριξη σε όλα αυτά τα χρόνια, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ!