Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ευχές 202

Την πεποίθηση ότι το 2023 θα είναι καλύτερη χρονιά για τον τόπο και το λαό εξέφρασε στο μήνυμα του ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Ο Στέφανος Στεφάνου απηύθυνε ιδιαίτερες ευχές προς όλους όσους εργάζονται τις μέρες των εορτών.

Στέφανος Στεφάνου- Γενικός Γραμματέας ΑΚΕΛ

Η σκέψη μας είναι στις χιλιάδες ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με την ακρίβεια και την φτώχεια και δίνουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπολίτες μας που εργάζονται εθελοντικά για την ανακούφιση των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας και πολλές φορές καλύπτουν τα κενά της Πολιτείας.

Το ΔΗΚΟ, υποδέχεται τη νέα χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, αναφέρει το κόμμα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του.

ΔΗΚΟ

Η νέα χρονιά δίνει στην Κύπρο και το λαό της μια νέα ευκαιρία. Να επιλέξει την προοπτική, την ελπίδα και την ενότητα, για να μπορέσουμε μαζί να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο, για μια οικονομία ανάπτυξης, για ενίσχυση των δημοκρατικών αρχών και αξιών και για κοινωνική δικαιοσύνη.

Την ευχή το 2023 να είναι καλύτερη χρονιά από αυτή που φεύγει, εκφράζει η ΕΔΕΚ.

 ΕΔΕΚ

Η ΕΔΕΚ με σοβαρότητα και εποικοδομητική συνέργεια θα συνεχίσει και στο νέο έτος να καταθέτει με συνέπεια τις προτάσεις της για τη βελτίωση της οικονομίας και την επίτευξη μίας δημοκρατικής λύσης η οποία να διασφαλίζει σε όλους τους πολίτες της ίσα δικαιώματα και ένα ασφαλές και ειρηνικό μέλλον.

Κάλεσμα για αλλαγή απευθύνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης.

Γιώργος Κολοκασίδης- Ανεξάρτητος Υποψήφιος για την Προεδρία 

Ας είναι το 2023 το έτος που θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία, απαλλαγμένη από τα βαρίδια της διαφθοράς και της κομματοκρατίας. Ας κάνουμε την αρχή για κάτι πιο σημαντικό. Ας αγωνιστούμε ενωμένοι για την απελευθέρωση του τόπου μας.