Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, πραγματοποίησε την Παρασκευή συνάντηση με την ομάδα πρωτοβουλίας συνδέσμων ιδιοκτητών κατεχομένων περιουσιών.


Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει πως στη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση τόσο για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΑΚΕΛ προς την κατεύθυνση της στήριξης των ιδιοκτητών κατεχόμενων περιουσιών αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ώστε να εμπλουτιστούν και να αναβαθμιστούν τα σχέδια του Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών.
«Επαναλάβαμε ότι θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε εισηγήσεις και συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των εκτοπισμένων, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της προσφυγικής πολιτικής με κατεύθυνση τις σύγχρονες ανάγκες των προσφύγων», προστίθεται.


Σημειώνεται πως «η αντιπροσωπεία της ομάδας πρωτοβουλίας αναγνώρισε τη συνέπεια με την οποία ανταποκρίνεται το ΑΚΕΛ στα προβλήματα των εκτοπισμένων και των ιδιοκτητών κατεχόμενων περιουσιών».


Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν ο βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων, Νίκος Κέττηρος και ο επικεφαλής του Γραφείου Προσφύγων του ΑΚΕΛ, Γιώργος Βασιλείου.