Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οθυ

Έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου για τις δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας , Εμπορίου & Βιομηχανίας για το Ε-Καλάθι και χαρακτηρίζει εχθρική τη συμπεριφορά του υπουργού ενώ εκφράζει προβληματισμό και τεράστια ανησυχία για την αλλαγή θέσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το θέμα.  

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια μας σε σχέση με τις δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας για το Ε-Καλάθι, παρ’όλο που ο ίδιος δεν ήταν παρόν στην τελευταία Συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής επι του θέματος. 
 
Ο Υπουργός αντι να ενσκήψει και να δώσει πραγματικές, στοχευμένες λύσεις σε Καταναλωτές και Επιχειρήσεις που πλήττονται κυρίως από το κόστος ενέργειας και καυσίμων, η μόνη του έγνοια που του έχει γίνει εμμονή είναι η δημιουργία Πλατφόρμας Σύγκρισης Τιμών Καταναλωτικών Αγαθών. Είναι με λύπη που παρατηρούμε αυτή την εχθρική συμπεριφορά του Υπουργού σε ένα τομέα της οικονομίας που χαρακτηρίζεται από τον πιο έντονο και οξύ ανταγωνισμό, το οποίο είναι προς όφελος των Καταναλωτών. 
 
Η αλλαγή της θέσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού επι του ίδιου Νομοσχεδίου μετά από συνάντηση που είχαν με το αρμόδιο Υπουργείο μας δημιουργεί προβληματισμό, τεράστια ανησυχία και ερωτηματικά με τα οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.»