Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μουσκιτα

Η MUSKITA έπαιξε για μία ακόμα φορά ενεργό ρόλο στη διοργάνωση του θεαματικού ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Απριλίου 2024, ως χορηγός αλλά και ονοματοδότης του Ημιμαραθώνιου Δρόμου “MUSKITA 21km Half-Marathon”.

Με ρεκόρ συμμετοχών πέραν των 17.000 δρομέων και 700 αφοσιωμένων εθελοντών από Κύπρο και το εξωτερικό, ο φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού υπογραμμίζει ταυτόχρονα τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός, τόσο στα άτομα που συμμετέχουν όσο και στην κοινωνία.

Οι άνθρωποί της MUSKITA, μαζί με τις οικογένειές τους από ολόκληρη την Κύπρο, έδωσαν για άλλη μια χρονιά μαζικά το παρών τους, λαμβάνοντας μέρος στον Εταιρικό Δρόμο 5 χιλιομέτρων αλλά και στους αγώνες της Κυριακής.

Η δυναμική στήριξη της MUSKITA στον 16ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού περιλάμβανε επίσης και την πρωτοποριακή περιβαλλοντική δράση “Go Blue by MUSKITA”, μια μακροχρόνια πρωτοβουλία ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς, η οποία περιστρέφεται γύρω από την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. Σύμβολο της εκστρατείας Go Blue αποτέλεσε το Σημείο Ανακύκλωσης Πλαστικού της MUSKITA στο Sponsor’s Village, το οποίο έχει τη μορφή γλυπτού φάλαινας, απεικονίζοντας έτσι τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης ως προς τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Η MUSKITA υποστηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις που συμβαδίζουν με τις αξίες της εταιρείας, οι οποίες φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους, γιορτάζουν τον αθλητισμό και ενθαρρύνουν την ομαδικότητα, την αφοσίωση, την προσφορά και την περιβαλλοντική συνείδηση, προβάλλοντας θετικά την Κύπρο διεθνώς.