Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηπα

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που οδηγοί σταμάτησαν στη μέση αυτοκινητόδρομου στο Σεντ Πολ της Μινεσότα για να σώσουν έναν άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο διακρίνονται πολλοί άνθρωποι συγκεντρωμένοι γύρω από το φλεγόμενο αυτοκίνητο να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες κι έναν εργαζόμενο στον αυτοκινητόδρομο να σπάει το παράθυρο του οδηγού για να βγάλουν έξω τον εγκλωβισμένο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες οι περαστικοί οδηγοί κατάφεραν να τον σύρουν από το παράθυρο του αυτοκινήτου, που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Το περαστικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 18:30 τοπική ώρα στον αυτοκινητόδρομο Ι-94, όπως ανέφερε η Τροχαία της Μινεσότα. Σύμφωνα με τις Αρχές το Honda βγήκε από την πορεία του, έπεσε αρχικά σε στύλο ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και τυλίχθηκε στις φλόγες και πυκνούς καπνούς.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, όπως είπε η Τροχαία, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ήταν ο μόνος επιβαίνων, διακομίστηκε προληπτικά σε τοπικό νοσοκομείο.

Πηγή: iefimerida.gr