Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Η Instagrammer κι επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, ξεκαθάρισε πως δεν έχει μπει σε συζητήσεις για το «TV Queen».

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να είμαι στο TV Queen. Δεν ξέρω πώς υπήρξε το όνομά μου εκεί. Δεν μίλησα ποτέ με κανέναν. Τι να διδάξω εγώ άραγε τα κορίτσια; Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Μήπως είμαι παλιά; Εάν κάποια στιγμή με θελήσει κάτι η τηλεόραση κι είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον, θα το συζητούσα», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την απόφασή του να λέει τη γνώμη του μέσα από το YouTube και όχι στην τηλεόραση.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρα πολύ δίκιο σε αυτό που είπε για το YouTube και την τηλεόραση. Είναι πολύ διαφορετικό το πλαίσιο. Τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Ίσως κι εγώ εκεί βρίσκω την άνεσή μου και γι' αυτό είμαι εκεί περισσότερο», εξήγησε.

Τέλος, για την αυστηρή κριτική που δέχεται για όσα λέει στα βίντεό της, ανέφερε: «Πάντα προσπαθώ να βρω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης για τα λεγόμενά μου. Υπάρχουν κάποιοι που μου έχουν κάνει ωραία κριτική και έχω πει ότι θα μπορούσα, όταν μιλάω, να έχω περισσότερα επιχειρήματα και το έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει η κατάσταση. Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει καθόλου, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO