Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά παρά την Δωρά της επαρχίας Λεμεσού που έθεσε σε συναγερμό τις αρχές. 

Στον χώρο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε επιφυλακή, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής.
Η πυρκαγιά κατέκαυσε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα.

Υπενθυμίζεται η πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, ενώ στο σημείο επιχειρούσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου της Λεμεσού και δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών.

Δυο δασικές πυρκαγιές στην Πάφο 

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής εκδηλώθηκαν ακόμη δύο πυρκαγιές στην Πάφο. 

Η πρώτη εκδηλώθηκε γύρω στις 13:25 στην περιοχή Καππαρόβουνος, της κοινότητας Αναρίτας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 14:40, αφού έκαψε 1 δεκάριο με θαμνώδη και χαμηλή άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα, και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:05 στην τοποθεσία «Πρέγκου» της κοινότητας Νέου Χωριού. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:35, αφού έκαψε 1 δεκάριο χαμηλής άγριας βλάστησης και ξηρά χόρτα. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης των 2 δασικών πυρκαγιών διερευνώνται.