Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Βγήκαν μαχαίρια χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα. Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα από την Συρία, την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε, αφού οι πρωταγωνιστές δεν έχουν παράπονο από κανένα.

Το κουβάρι της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ στην Αγλαντζιά άρχισε να ξετυλίγεται όταν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 22 ετών από την Συρία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μετά από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 18χρονος έφερε τραύμα πιθανόν από μαχαίρι, στο σημείο του θώρακα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 22χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα, και αφού έτυχε της απαραίτητης περίθαλψης και απολύθηκε.

Οι γιατροί, κατά τη συνήθη πρακτική τους, ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές, και μέλη της αστυνομίας έσπευσαν προς διερεύνηση των γεγονότων.

Λίγες ώρες αργότερα την πύλη του αστυνομικού σταθμού Λυκαβηττού περνούσε 38χρονος επίσης από την Συρία. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε δεχθεί λίγο προηγουμένως επίθεση από οκτώ πρόσωπα, ενώ μετέβαινε στο σπίτι του στην Αγλαντζιά.

Ανάμεσα, μάλιστα, στα πρόσωπα που ανέφερε πως του επιτέθηκαν ήταν και ο 22 χρόνος ο οποίος λίγο πριν είχε μεταφερθεί με τον 19χρονο στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για σκοπούς εξετάσεων και για προληπτικούς λόγους.

Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, αφού οι πρωταγωνιστές μέσα από τις καταθέσεις τους δεν φαίνεται να βοηθούν και πολύ στο έργο των ανακριτών, ενώ οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν πως πίσω από τις συμπλοκές βρίσκονται οικονομικές διαφορές.