Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξηγ

Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο μπορούμε να γινόμαστε γρηγορότεροι και πιο αποτελεσματικοί, δυνατότεροι και άρα καλύτεροι. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραζόμαστε μία ακόμα ιστορία επιτυχίας που εκτυλίχθηκε εντός του 2023, μία ιστορία που αποδεικνύει ότι με θέληση και ανάπτυξη ικανοτήτων, η ανέλιξη στον οργανισμό μας δεν έχει όρια – και αυτή είναι η ιστορία του Ανδρέα Θεοχαρίδη.

Ο Ανδρέας Θεοχαρίδης εντάχθηκε το 2020 στην ομάδα της Corina Snacks Ltd/PepsiCo Κύπρου ως Οικονομικός Διευθυντής. Έκτοτε, έχει αποδείξει εμπράκτως ότι οι αξίες της PepsiCo πραγματικά οδηγούν στην επιτυχία: με συνεχή την ανάγκη του για μάθηση και βελτίωση, με διαρκή την πρόοδο και τη θέλησή του για ακόμα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, ο Ανδρέας κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια του ρόλου του, ενός ρόλου κατά κύριο λόγο οικονομικού, διευρύνοντας τις δυνατότητες και τις ικανότητές του με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που αφορούσαν τις διαπραγματεύσεις και την προώθηση των προϊόντων μας.

Στην PepsiCo οι εταιρικές μας αξίες επικεντρώνονται στον άνθρωπο και στην αξιοποίηση των ικανοτήτων του καθενός –μοναδικά και συγκεκριμένα– την ίδια στιγμή που αυτές αξιοποιούνται και αθροιστικά, σε ομαδικό επίπεδο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, με στόχο την επιτάχυνση των αποφάσεων και τον αυτοματισμό των καθημερινών διαδικασιών, ο Ανδρέας συνέβαλε καθοριστικά στη σημαντική αύξηση της αποτελεσματικότητας των ομάδων που είχε υπό την ευθύνη του. Εξίσου σημαντική ήταν και παραμένει και η συμβολή του στην ανάπτυξη ταλέντων νέων και υφιστάμενων. Η επιλογή των σωστών ανθρώπων για την ομάδα του και η συνεχής του μέριμνα για την περαιτέρω εξέλιξή τους εδραίωσαν το πνεύμα απόδοσης που καλλιεργούσε πρωτίστως ο ίδιος ως manager του τμήματος. Η προσωπική του επαφή με κάθε μέλος της ομάδας χωριστά αλλά και ταυτόχρονα με όλους μαζί οδήγησε σ’ ένα πραγματικό δέσιμο των ατόμων τόσο μεταξύ τους όσο και με την εταιρεία, καθιστώντας τους σαφές με ιδανικό τρόπο ότι σε έναν τέτοιο οργανισμό ο κάθε εργαζόμενος, εάν και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου και να διαπρέψει.

Σήμερα, λοιπόν, κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία του Ανδρέα, θέλουμε να εκφράσουμε τη μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια μας για την πρόοδό του. Αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα του ότι στην PepsiCo επικεντρωνόμαστε στις δεξιότητες και τις ηγετικές ικανότητες για να ενεργοποιήσουμε ευκαιρίες ανέλιξης για τα ταλέντα μας.

Ο Ανδρέας τον Οκτώβριο του 2023 ανέλαβε τον ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων Οργανωμένου Εμπορίου για την Ελλάδα. Ας του ευχηθούμε καλή πορεία στον νέο του ρόλο, γιατί πραγματικά το αξίζει – και ας γιορτάσουμε μαζί μία ακόμα ιστορία επιτυχίας… μέχρι την επόμενη!