Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μετσολα

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ για διήμερη επίσκεψη εργασίας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης είχε το βράδυ της Δευτέρας σύντομη κατ'ιδίαν συνάντηση με την κ. Μέτσολα, στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο με την κ. Μέτσολα.

Το πρωί της Τρίτης, στις 9.50, η κ. Μέτσολα θα μεταβεί στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα έχει διάλογο με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας από την κοινωνία των πολιτών με θέμα τις ευρωεκλογές.

Ακολούθως, στις 10.25, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα έχει συνάντηση με την Προέδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Μετά τη συνάντηση, στις 10.50, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 11.00, θα αναχωρήσει από τη Βουλή με προορισμό το οίκημα του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα την ενημερώσει για την πρωτοβουλία "Αμάλθεια". Στις 11.30, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.