Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τρομοκρατια

Οι ρωσικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει επί του παρόντος 29 ανθρώπους από τους τουλάχιστον 133 που σκοτώθηκαν στην επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα από ένοπλους, ανακοίνωσε το Σάββατο το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο στον οποίο υπάρχουν μόνο 29 ονόματα, δείχνοντας τη δυσκολία της αναγνώρισης των θυμάτων

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στα συντρίμμια του συναυλιακού χώρου της Μόσχας

Την ίδια ώρα, οι διασώστες συνεχίζουν να μαζεύουν τα συντρίμμια του Crocus City Hall, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά που προκάλεσαν οι δράστες της επίθεσης.

Η Ρωσίδα βασίλισσα της ομορφιάς, Ekaterina Novoselova, 42 ετών, είναι μεταξύ των θυμάτων της σφαγής της Μόσχας, καθώς εμφανίζονται οι πρώτες φωτογραφίες των 143 που έχασαν τη ζωή τους.

Η Ekaterina καταχωρήθηκε από το ρωσικό υπουργείο Υγείας ως νεκρή στην επίθεση. Είχε κερδίσει καλλιστεία το 2001 στην γενέτειρά της Tver, και έζησε πρόσφατα στη Μόσχα.

Ένα άλλο θύμα ήταν η Natalia Zudina, 44 ετών, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Ural State, με καταγωγή από το Γεκατερίνμπουργκ.

Νεκροί είναι, επίσης, ο 34χρονος Pavel Okishev και η φωτογράφος σύζυγός του Irina Okisheva, 33 ετών.

τρομοκρατια

Πηγή: iefimerida.gr