Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υξτ

Στιγμές τρόμου βίωσαν μαθητές σε σχολείο στο Μιζούρι όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο οποίο είχαν επιβιβαστεί επιτέθηκε σε συμμαθητή τους τον οποίο άρπαξε στον λαιμό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 67χρονος Σκοτ Ρόμπερτ Λίβινγκστον, όπως είναι το όνομα του οδηγού, ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν τα παιδιά και τους φώναξε «καθίστε κάτω ή θα σας πλακώσω στο ξύλο».

Τότε ο 13χρονος Ζάκαρι Καρέλ φέρεται να του απάντησε «δεν μπορείς να με αγγίξεις» με τον 67χρονο στη συνέχεια να του ορμάει και να τον χτυπάει με γροθιές.

Σύμφωνα με τους γονείς του Ζάκαρι, ο 13χρονος μαθητής επέστρεψε σπίτι του με αμυχές στο πρόσωπο και τραύματα στον λαιμό από την επίθεση του 67χρονου οδηγού.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "μαμά μου επιτέθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Πήγε να με πνίξει και μου έριξε πολλές γροθιές". Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να το περάσει αυτό» δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Ο 67χρονος, μάλιστα, αφού χτύπησε το παιδί, στη συνέχεια έφυγε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές που τρομαγμένοι καλούσαν την αστυνομία μέχρι τελικά αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Μετά τη σύλληψη του 67χρονου οδηγού και τις κατηγορίες για επίθεση που του απαγγέλθηκαν, η διοίκηση του σχολείου ανακοίνωσε την απόλυσή του.

Πηγή: protothema.gr