Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας έκαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους να απορήσουν, όταν κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν unfollow μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση αυτή πυροδότησε τις φήμες για χωρισμό, με πολλούς να αναρωτιούνται για το τι συνέβη μεταξύ τους. Ωστόσο, σύντομα η κατάσταση άλλαξε και πλέον ο ένας ακολουθεί τον άλλον ξανά στο Instagram. 

Αν και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι πιο εκφραστική στις δημοσιεύσεις της, στις οποίες σχολιάζει συχνά την καθημερινότητά της και αναλύει τις σκέψεις της, προς το παρόν δεν έχει δημοσιεύσει κάτι σχετικό. Συνεπώς κανένας δεν γνωρίζει αν επρόκειτο για κάποιο καβγά του ζευγαριού, για τον οποίο άλλαξαν γνώμη ή αν θα συνεχιστούν και πάλι τα... unfollow.


Η αινιγματική ανάρτηση


Νωρίτερα, μια ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο ΤikTok προκάλεσε ξανά απορίες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα. Στο βίντεο που ανέβασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται να τραγουδά το τραγούδι της Άννας Βίσση «Από μακριά κι αγαπημένοι», γράφοντας μάλιστα «Από μακριά ναι! Αγαπημένοι όχι».

Δείτε το βίντεο