Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πριν από σχεδόν έναν χρόνο, την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, μίλησε γι' αυτό στο «MEGA Καλημέρα».

Πριν ο ηθοποιός αναφερθεί σε αυτό, η Ελεονώρα Μελέτη του είπε: «Θέλω να σου πω ότι ήσουν ο λόγος που πήγα και εγώ να κάνω εξετάσεις. Βέβαια τα δικά μου ευρήματα ήταν καλά. Εσύ ήσουν η αιτία».

Στην πορεία, ο Γιώργος Καραμίχος εξήγησε τη σημασία που έχει η πρόληψη και οι απαραίτητες εξετάσεις ενώ αναφέρθηκε και σε μηνύματα που έχει λάβει στα social media, από ανθρώπους τους οποίους ο ίδιος παρακίνησε με την ιστορία του και έκαναν εξετάσεις.

Μετά, ο ηθοποιός περιέγραψε πώς ο ίδιος τυχαία βρήκε ότι έχει καρκίνο στους πνεύμονες. «Είχε κούραση μετά τον covid η Ρεγγίνα και μιλάω με την ασφαλίστριά μου και μου λέει να πας να κάνεις και εσύ τις εξετάσεις, θα πεις ότι έχεις τα ίδια συμπτώματά με τη μικρή και θα αναγκαστούν να κάνουν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει. Όταν δίνει είναι πολύ αργά. Και πηγαίνουμε εκεί, βγαίνουν για την Ρεγγίνα που λένε ότι όλα ήταν καλά. Για μένα, είπαν "περιμένετε λίγο". Περνάει μια ώρα αλλά έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο γιατί έφευγε η Ρεγγίνα. Και γύρισε ο παθολόγος και είπε, ότι "βλέπουμε κάτι δείγματα εδώ"».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Καραμίχος τόνισε ότι: «Είχε συσσωρευτεί πολύς θυμός, πολλές ανατροπές και πίεση. Το ήξερα ότι κάπως θα ξεσπάσει όλο αυτό».

Όπως είπε, ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία, ο ίδιος του απάντησε ότι λόγω υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο εκείνες τις ημέρες και προσπαθούσε να το κανονίσει πιο μετά.

«Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει "είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω". Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα» είπε.

Πηγή: protothema.gr