Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Γιώργος Καραμίχος.

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος, σε εκδήλωση που βρέθηκε για τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πριν από έναν μήνα διαγνώστηκε με καρκίνο και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση.

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα κατευθείαν ναι, δεν ήξερα ότι λίγες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα πως δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες», είπε αρχικά.

«Η συμβουλή είναι…»

Και πρόσθεσε: «Την σκαπουλάραμε γιατρέ, που λέει, με ένα χαπάκι για έναν χρόνο και κάτι! Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά γιατί είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι… καν’ τε παιδιά! Βοηθάει γιατί πρώτον λες, «είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό». Και είχα φίλους δίπλα μου».]

Στη συνέχει περιέγραψε: «Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στην προσωπική του εξομολόγηση. «Μετά τις δυο μέρες, που ήμουν στην εντατική, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ».

Πηγή: In.gr