Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τις ευρωπαϊκές χώρες, μετά την επίσημη παρουσίασή του στην ΕΡΤ, ως το κομμάτι που θα στείλει η Ελλάδα στη Eurovision.

Το τραγούδι της Ελλάδας αλλά και το βιντεοκλίπ ενθουσίασαν το κοινό των Eurofans με το δεύτερο να έχει συγκεντρώσει μέσα σε τέσσερις μέρες, 2 εκατομμύρια προβολές.
Η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την ανοδική πορεία του «Ζαριού» στο Instagram.

«Ζάρι, νούμερο 1 σε Spotify, iTunes και YouTube 🇬🇷 trending σε Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και στη θέση 50 στις παγκόσμιες τάσεις στο YouTube. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, τα στοιχήματα στο επίσημο site της Eurovision, το Eurovisionworld δίνει στην Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι, τη θέση 14. Στις πρώτες θέσεις, έχει την Κροατία, την Ουκρανία και την Ιταλία.

γφρ

H αντίδραση Ισπανού YouTuber με το «Ζάρι» που έγινε viral

Λίγο αφότου παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι από την ΕΡΤ, πολλοί άρχισαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις τους, στην πρώτη φορά που άκουγαν το κομμάτι και παρακολουθούσαν το βιντεοκλίπ.

Τις επόμενες ημέρες, η αντίδραση ενός Ισπανού YouTuber να μην κρατάει τον ενθουσιασμό του με το «Ζάρι» έγινε viral στα social media. Από την εισαγωγή του κομματιού, o Lavadom ενθουσιάστηκε με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τον ρυθμό του «Ζαριού».


Ο Ισπανός YouTuber ενθουσιάστηκε τόσο, που σε κάποιο σημείο σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ακολουθήσει τους στίχους.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά από τα σχόλια του ενθουσιασμένου Lavadom, πλάνα του οποίου έγιναν viral στο TikTok.

Πηγή: protothema.gr