Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν, το βράδυ της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταδίωξη οχήματος στη Λεμεσό και τον εντοπισμό μικροποσότητας κάνναβης. Κατά την καταδίωξη, το ενεχόμενο όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, γύρω στις 20:30, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν στην οδό Ομήρου, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος ενοικιάσεως, για να σταματήσει. Ωστόσο, ο οδηγός φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθησε καταδίωξη δυτικά της Λεμεσού, προς τις κοινότητες Ερήμης και Επισκοπής.  

Σε κάποιο σημείο του δρόμου,  το καταδιωκόμενο όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, με συνεπιβάτες τα παιδιά της, και ακινητοποιήθηκε. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα και όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 23χρονος, με συνοδηγό 20χρονο και συνεπιβάτη έναν ανήλικο, ηλικίας 16 ετών.

Στην κατοχή του οδηγού εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 10 γραμμαρίων, ενώ εξετάζεται κατά πόσο, κατά την καταδίωξη, οι επιβαίνοντες έριξαν οποιαδήποτε ποσότητα ναρκωτικών στο δρόμο.