Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον εδώ και δύο 24ωρα έχει μπει στο βρετανικό Celebrity Big Brother και έχει ήδη αρχίσει να … κελαηδάει για τη βασιλική οικογένεια. Βεβαίως αυτό που περιμένουν να ακούσουν όλοι από τα χείλη του Γκάρι Γκόλντσμιθ είναι τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της ανιψιάς του.

Ο ίδιος όμως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την Κέιτ και για τον λόγο αυτό είχε μιλήσει πριν μπει στο ριάλιτι και κατήγγειλε σύμφωνα με τη Mirror τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας τονίζοντας πως «θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχει λόγος που δεν μιλάνε για αυτό».

«Της δίνουν λίγο χώρο. Απλώς πιστεύω ότι είναι θεμελιωδώς λάθος, και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον, θα σκέφτονταν να τους δώσουν λίγο χώρο. Αλλά επειδή η Κέιτ είναι η Κέιτ, κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Είναι το νούμερο ένα βασιλικό πρόσωπο για κάποιον λόγο και απλώς ικετεύω τον κόσμο να της δώσει λόγο χώρο. Νομίζω ότι οι Κέιμπριτζ αλλάζουν τη δυναμική και γίνονται πιο οικογενειοκεντρικοί. Έχουν καθήκον και είναι προνόμιο να έχουν τους ρόλους που έχουν, αλλά πρώτα από όλα έρχεται η οικογένεια. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Βάζεις τη δική σου μάσκα οξυγόνου πριν φροντίσεις τους άλλους. "Κέιτ, να γίνεις καλά, σ’ αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε ξαναδούμε". Αυτό κάνουμε σε οποιονδήποτε άλλον, γιατί όχι και σε αυτήν;».

Κατακεραύνωσε τη Μέγκαν


Ο Γκόλντσμιθ δεν δίστασε να μιλήσει για τη Μέγκαν Μαρκ και τον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια του Celebrity Big Brother το βράδυ της Τρίτης, όπου οι αστέρες γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Καθώς εγκαταστάθηκε στο σπίτι, ο Gary μίλησε στον Louis Walsh και τη Sharon Osbourne για τις απόψεις του σχετικά με τη βασιλική οικογένεια. Παράλληλα, κατακεραύνωσε τη Μέγκαν επειδή άλλαξε τη δυναμική της οικογένειας.

Ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον υποστήριξε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι «θα επιστρέψει και θα γίνει ξανά μέλος της παρέας μια μέρα».

Παραδεχόμενος ότι δεν έχει γνωρίσει τη Μέγκαν, ο Γκάρι είπε: «Έχω την άποψη ότι ο Χάρι ήταν πραγματικά, πραγματικά πολύ αγαπητός και όταν ήταν μια τριάδα, δηλαδή η Κέιτ, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έδειχναν πολύ άνετα μαζί, και τότε ξαφνικά υπάρχει μια επιπλέον δυναμική που έρχεται, δημιουργεί τόσο πολύ δράμα που δεν πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει, και ξαναγράφει την ιστορία, λέγοντας πόσο δυστυχισμένη ήταν και απλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο. Εννοώ ότι δεν μπορείς να πετάς την οικογένειά σου κάτω από το λεωφορείο με τόσο δραματικό τρόπο, να γράφεις βιβλία γι’ αυτό και να περιμένεις να σε καλέσουν για τα Χριστούγεννα».

Ποιος είναι ο Γκάρι Γκόλντσμιθ

Ο Γκόλντσμιθ γεννήθηκε το 1966 από τον ζωγράφο και διακοσμητή πατέρα του Ronald 'Ron' Goldsmith και τη μητέρα του Dorothy, πωλήτρια κοσμηματοπωλείου. Δεν ήταν το πρώτο παιδί των Goldsmiths – καθώς έντεκα χρόνια νωρίτερα, το ζευγάρι είχε υποδεχτεί, την Κάρολ. Μεγαλώνοντας σε ένα μικρό σπίτι στο Hounslow, στο δυτικό Λονδίνο, η οικογένεια ανήκε στην εργατική τάξη καθώς πολλά μέλη της εργάζονταν ως ανθρακωρύχοι.

«Ήταν εντελώς βασιλικοί, πηγαίναμε στο Ουίνδσορ μόνο και μόνο για να δούμε τη βασίλισσα», είπε κάποτε ο Γκόλντσμιθ στην Telegraph για τους γονείς του. «Η μαμά λάτρευε τους βασιλείς. Ήξερε για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να τον γνωρίσει».

Ο Γκόλντσμιθ ήταν οκτώ ετών όταν η Κάρολ άφησε τη δουλειά της πωλήτριας για να εργαστεί στην British Airways ως γραμματέας και μετά ως αεροσυνοδός. Στη δουλειά της γνώρισε τον Μάικλ Μίντλετον, ο οποίος ήταν ελεγκτής πτήσεων, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε.

Όταν τελείωσε το σχολείο, άρχισε να εργάζεται ως χειριστής πληροφορικής και στη συνέχεια ανέβηκε με αστρονομική ταχύτητα στην εταιρεία Computer Futures. Μέσα σε έξι μήνες, ο νεαρός Γκάρι έγινε διευθυντής και μέτοχος της εταιρείας. Πούλησε τις μετοχές του το 2005 έναντι 17 εκατομμυρίων λιρών, και φέρεται να έχει σήμερα καθαρή αξία περίπου 30 εκατομμύρια λύρες.

Από τότε που έφυγε από την Computer Futures, έχει αναλάβει διάφορους ρόλους προέδρου, στρατηγικού συμβούλου και Chief Operating Officer, ενώ είναι συνιδρυτής του Recruitment Directors Lunch Club, του «ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου για επίδοξους επιχειρηματικούς ηγέτες».

Πηγή: protothema.gr