Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ναρκωτικα αστυνομια

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού πέραν των εφτά κιλών κάνναβης και τη σύλληψη δύο προσώπων, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΥΚΑΝ Λεμεσού ανέκοψε στις 29 Φεβρουαρίου όχημα που οδηγούσε 22χρονος σε περιοχή της Λεμεσού. Ο 22χρονος είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα να εξέρχεται από συγκεκριμένο κτήριο. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 219 γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, το οποίο θεάθηκε να εξέρχεται από το ίδιο κτήριο, όπως και ο προηγούμενος ύποπτος. Στην κατοχή του 22χρονου, εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα στο οποίο βρίσκονταν προηγουμένως τα εν λόγω πρόσωπα, όπου στην αποθήκη, εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 647 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας και μία συσκευή σφραγίσματος. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των υπόπτων, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 198 γραμμαρίων περίπου.

Σημειώνεται, ότι οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, 22 ετών, τελούν υπό επταήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.