Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη ναρκωτικά αστυνομια

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 50 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00 χθες το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά τον έλεγχο, ο 50χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 12 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 50χρονου, εντός του οποίου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μέσα σε θήκη, πέντε τεμάχια ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων περίπου, άλλα οκτώ τεμάχια ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου, μέσα σε δοχείο, καθώς και φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων περίπου, μέσα σε 14 νάιλον σακουλάκια. Σε ακόμη ένα νάιλον σακουλάκι, εντοπίστηκε άσπρη σκόνη, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός γραμμαρίου.

Ο 50χρονος ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου).