Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ελληνικη

Οι μέρες άρχισαν να μεγαλώνουν και η φύση μοιάζει να μας καλεί. Η άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για μικρές αποδράσεις και λίγες στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Ελληνική Τράπεζα έχει ετοιμάσει ακόμα μια προσφορά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών της να απολαύσουν μικρές αποδράσεις, σε προνομιακές τιμές και να νιώσουν πάλι ξεχωριστοί.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στα ξενοδοχεία Droushia Heights Hotel & Rodon Mount Hotel and Resort από 19/02/24 έως 30/06/24, οι κάτοχοι καρτών απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε μειωμένες τιμές.

Η προσφορά ισχύει για διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα, για οποιαδήποτε ημέρα από Κυριακή έως και Παρασκευή με €60 για ένα βράδυ και €100 για δύο βράδια. Η τιμή για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση είναι €50.

Η τιμή διαμονής για τα Σάββατα και τις ακόλουθες επίσημες αργίες και γιορτές 12/3, 17/03, 24/03, 31/03, 30/04, 05/05, 06/05 και 23/06/2024, είναι €90 για κάθε βράδυ, ενώ για τα παιδιά ισχύουν ειδικές τιμές.

Κάπως έτσι, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας κρατούν ήδη το κλειδί για λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κράτηση θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνικά:

  • Ξενοδοχείο Droushia Heights Hotel τηλ: 26332200

  • Ξενοδοχείο Rodon Mount Hotel and Resort τηλ: 25521201

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας με την τιμή που περιγράφεται στην παρούσα προσφορά, θα πρέπει, κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με το ξενοδοχείο το οποίο θα καλέσετε, να αναφέρετε ότι είστε κάτοχος κάρτας της Ελληνικής Τράπεζας. Η πληρωμή γίνεται στο ξενοδοχείο κατά την άφιξή σας σε αυτό, χρησιμοποιώντας την κάρτα σας της Ελληνικής Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://hbcy.me/shortescapes