Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Αναστολή των απεργιακών μέτρων στα Δημόσια Νοσηλευτήρια Λάρνακας και Αμμοχώστου, αποφάσισε ομόφωνα το ωρομίσθιο προσωπικό, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συντεχνιών ΟΕΚΔΥ-ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ.

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο ΟΚΥπΥ αναγνώρισε την αδήριτη ανάγκη επιπρόσθετων προσλήψεων για τη στελέχωση νέων κτιριακών επεκτάσεων, το ωρομίσθιο προσωπικό αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των απεργιακών μέτρων που είχαν ανακοινωθεί, μέχρι τις 8 Μαρτίου, αφού ενημερώθηκε σε Γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν εκτάκτως στα Δημόσια Νοσηλευτήρια Λάρνακας και Αμμοχώστου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται, παράλληλα, ότι κατά την εν λόγω ημερομηνία ο ΟΚΥπΥ δεσμεύτηκε να κοινοποιήσει στις συνδικαλιστικές οργανώσεις τον αριθμό των επιπρόσθετων οργανικών θέσεων, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν μετά το αποτέλεσμα της μελέτης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. 

«Η παραδοχή του ΟΚΥπΥ έστω και την υστάτη, ότι υπάρχουν επιπρόσθετες ανάγκες ικανοποιεί τους εργαζόμενους. Ωστόσο, προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που δεν υλοποιήσει ο ΟΚΥπΥ τα όσα δεσμεύτηκε γραπτώς, οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν άμεσα και δυναμικά», καταλήγουν οι ΟΕΚΔΥ-ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ, στην κοινή ανακοίνωση τους.