Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σαφάρι ελέγχων πραγματοποίησε η Αστυνομία στη Λεμεσό μεταξύ των ημερομηνιών 23-26 Φεβρουαρίου, για πρόληψη του εγκλήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, οι αρχές προχώρησαν σε περιπολίες και ελέγχους σε διάφορες «εγκληματογόνες» περιοχές της πόλης. Συγκεκριμένα, περιπολήθηκαν σημεία σε Μέσα Γειτονιά, Πολεμίδια, περιοχή Καλόγηροι, οδός Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Πλατεία Κάστρου, το παραλιακό μέτωπο, το εμπορικό κέντρο, καθώς και οδικές αρτηρίες προς το Τρόοδος και άλλες.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων ανακόπηκαν 442 οχήματα, και ελέγχθηκαν 476 πρόσωπα. Επίσης έγιναν 211 έλεγχοι για αλκοόλ και προέκυψαν 22 καταγγελίες οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Από τους πιο πάνω ελέγχους προέκυψαν επίσης 107 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, και 16 υποθέσεις που αφορούσαν διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. Κατασχέθηκαν επίσης 15 οχήματα και 4 μοτοσικλέτες.

Κατά τους ελέγχους η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή δύο προσώπων ναρκωτικές ουσίες και σε άλλο παράνομα καπνικά προϊόντα. Ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και άλλον έναν τσάκωσαν για παράνομη κατοχή και μεταφορά ΔΟΚΟ.