Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σταμουλης

Ο Οδυσσέας Σταμούλης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν μιλά για τον θάνατο του γιου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή του καλοκαίρι του 2023 όταν πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA, όπου δήλωσε ότι «Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω σε μία ωραία σειρά έναν ωραίο ρόλο. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη "σπάταλος", υπάρχει η φωτογραφία μου.

Εγώ ζω αυτή την αντίφαση τελικά. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω».

Αναφορικά με τον θάνατο του παιδιού του, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα ας το πούμε αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’'αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων».

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις, είτε δεν τον ξέρεις. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα κανέναν για να του πω για τον πόνο μου», τόνισε.